• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

User's Blog!

kuchařské inspirace z celého světa

  • domů
  • recepty
  • kdo jsem
  • kontakt

brownies s ferrero rocher

27. května 2014 / Jarka / Leave a Comment

Jump to recipe

Když jsem před dvěma lety začínala s blogováním, chtěla jsem si především udělat pořádek ve svých receptech. Mám tolik oblíbených, které během roku opakuji a ještě víc těch, které chci vyzkoušet a které se nacházely po různých záložkách, že udržet v nich pořádek byl skoro nadlidský úkol. Představa, že by mně třeba jednou vybouchl počítač a já přišla o svoje zlato, mně nedávala spát. A tak, s podporou okolí, jsem se dokopala k tomu, že jsem si pořídila doménu a začala blogovat. Protože ale nikdy věci nedělám jen napůl, chtěla jsem mít i svůj blog dokonalý. Aspoň v mých očích. A tak jsem se do toho vrhla střemhlav, co kdyby mě někdo v oceánu zvaném internet objevil. Samozřejmě jsem si to ve skrytu duše přála. A on objevil. A každý den objevuje. Vždyť v současné době navštíví můj blog denně mezi 500 až 700 čtenáři. A na facebooku jsme překročili hranici 500 liků! Vždyť na začátku to byly liky kamarádů, známých, známých známých, a teď si mě najdou lidé z různých koutů republiky, ale i za hranicemi. Věřte, že stoupající čísla sleduji s pokorou a uvědomuji si jediné. Je to velká radost, ale především velký závazek, abych vaši přízeň nezklamala! Moc vám děkuji! A tak vám, jako poděkování za vaši přízeň a podporu, posílám tento recept. Myslím, že k němu nemusím vůbec nic dodávat.

Moc vám děkuji za vaše každodenní návštěvy, za vaše komentáře, za vaše likování a sdílení. Těším se na další rozrůstání naší komunity všech chutí světa. Další cíl? 1 000 liků na facebooku. 😉

brownies s ferrero rocher

Print this recipe
Jarka
27. května 2014
by Jarka
Category brownies, řezy dezerty všechny recepty
Persons
16
Prep Time
15 minutes
Cook Time
30 minutes
brownies s ferrero rocher

Ingredients

na brownies:

  • 115 g hořké čokolády, nakrájené nahrubo
  • 3/4 hrnku (170 g) másla, nakrájené na kostičky
  • 1 1/4 hrnku (250 g) krupicového cukru
  • 3 vejce
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • 1/4 ČL soli
  • 1 hrnek (125 g) hladké mouky
  • 12 - 16 ks Ferrero rocher

na polevu:

  • 1/4 hrnku (56 g) másla, změklého
  • 1/3 hrnku (85 g) nutelly
  • 1/2 ČL vanilkového extraktu
  • 1 1/2 hrnku (185 g) moučkového cukru
  • 1 - 3 PL smetany ke šlehání

Instructions

  1. Troubu předehřejeme na 175°C a čtvercový plech na pečení (vel. 21x21 cm) vyložíme alobalem nebo pečícím papírem tak, aby na protilehlých stranách přesahoval.

brownies:

  1. Máslo a čokoládu rozehřejeme v mikrovlnné troubě a vymícháme dohladka. Necháme lehce vychladit.
  2. Přidáme cukr, vejce, jedno po druhém, vanilkový extrakt a sůl. Metlou ručně vyšledáme.
  3. Postupně přidáme mouku.
  4. Polovinu těsta nalijeme na dno formy a na ní naskládáme (rozbalené) ferrero rocher ve stejných rozestupech.
  5. Nalijeme druhou polovinu těsta.
  6. Pečeme cca 30 - 35 minut a necháme vychladit.

poleva:

  1. Máslo vyšleháme s nutellou a cukrem do hladké pěny, přidáme vanilkový extrakt a smetanu.
  2. Rozetřeme na vychlazené brownies a před podáváním necháme vychladit v lednici.
  3. Uchováváme v lednici, před vlastní konzumací můžeme nechat na pár minut při pokojové teplotě.

Tags

čokoláda,
máslo,
nutella
https://www.chute-sveta.cz/2014/05/27/brownies-s-ferrero-rocher/

Kategorie: brownies, řezy, dezerty, všechny recepty Klíčová slova:čokoláda, máslo, nutella

Reader Interactions

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Primary Sidebar

Nejnovější příspěvky

  • švestkový cobbler
  • citrónový chlebíček z kysané smetany
  • taquitos s černými fazolemi a sýrem
  • čokoládová bábovka s nutellou
  • nepečené cheesecake řezy s lesním ovocem

Nejnovější komentáře

  • Lucie: kuřecí tikka masala
  • Eva: pizza quattro formaggi
  • Kami: dýňové pyré
  • Anna: božský { nepečený } citrónový cheesecake
  • Ilona: dýňové muffiny s nutellou

Copyright © 2025 · Chutě-Světa.cz ·

✕
Facebook