• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

User's Blog!

kuchařské inspirace z celého světa

  • domů
  • recepty
  • kdo jsem
  • kontakt

čokoládovo banánové muffiny

31. března 2015 / Jarka / 76 Comments

Jump to recipe

Dneska pro vás mám adepta na Top 10 z roku 2015. Bez nadsázky. Kdyby mohl tento muffin vyskočit z obrazovky a přistát vám na stole, hned byste věděli o čem mluvím.

Trendem poslední doby je všechno jaksi ozdravovat a (možná až přehnaně) jíst zdravě. Je to skoro, jako kdyby se zdravé stávalo synomem pro kvalitní. Já jsem spíš pro vyváženou stravu. Ta pro mě znamená, necpat do sebe (ani své rodiny) přebytečný cukr, tuk, sůl nebo pepř, o různých éčkách nebo glutamátu sodném ani nemluvě. Ale nic se nemá přehánět. Já hlavně potřebuji vědět, co do jídel, která připravuji, dávám. Žádné polotovary, ale kvalitní suroviny. A že je to někdy často čokoláda, budiž. Vždyť žijeme jenom jednou.

Tyto muffiny přesně odráží tuto moji životní filozofii. Všeho s mírou, ale hlavně tak, abych si to užila. A vychutnala. Třeba s oblíbeným latté. Ke snídani. Proč ne. Vždyť zítra udělám zdravou ovesnou kaši nebo domácí müsli. A k tomu si dáme domácí jogurt. Ale dneska, dneska si dáme naprosto dokonalé muffiny. Pokud vám chutnaly všechny muffiny na mém blogu, tak počkejte, až vyzkoušíte tyto. Ztělesnění dokonalosti. Neuvěřitelně vláčné a vidíte, jak jsou krásně nafouklé? Přišla jsem totiž na novou metodu, aby byly muffiny vždycky takové. A já vám ji moc ráda prozradím. Předehřejte troubu na 250° a muffiny do ní dejte na cca 5 – 7 minut. Potom snižte teplotu na 180°C a nechte dopéct, cca 12 – 15 minut. Vždycky potom budete mít krásně vysoký muffin. Přesně takový muffin jsem si vysnila v dnešním snu.

*Zdravá potravina je web, který využívám k vyhledávání informací o různých potravinách. Toto není žádná reklama, neboť mě nikdo nepožádal, abych se o webu zmínila. Je to moje vlastní iniciativa.

čokoládovo banánové muffiny

Print this recipe
Jarka
31. března 2015
by Jarka
Category snídaně všechny recepty
Persons
12
Prep Time
10 minutes
Cook Time
20 minutes
čokoládovo banánové muffiny

Notes

Pokud chcete krásně vysoký muffin, zkuste novou metodu. Předehřejte troubu na 250° a muffiny do ní dejte na cca 5 - 7 minut. Potom snižte teplotu na 180°C a nechte dopéct, cca 12 - 15 minut.

Ingredients

  • 4 menší nebo 3 větší banány, přezrálé, rozmačkané (cca 300 - 350 g)
  • ⅓ hrnku (80 ml) rostlinného oleje
  • 1 vejce
  • 1 hrnek (200 g) krupicového cukru
  • 1½ (190 g) hladké mouky
  • ¼ (30 g) kakaa na pečení
  • 1 ČL jedlé sody
  • 1/4 ČL soli
  • ¼ ČL prášku do pečiva
  • 175 g mléčné čokolády, nakrájené na drobné kousky
  • Cukr na posypání

Instructions

  1. Troubu předehřejeme na 180°C a muffinovou formu vyložíme papírovými košíčky.
  2. Ve větší míse rozmačkáme banány, přidáme vejce, olej a cukr. Dobře promícháme.
  3. Ve druhé míse smícháme mouku, kakao, jedlou sodu, prášek do pečiva a sůl.
  4. Suchou směs vmícháme do mokré, promícháme stěrkou, opatrně, až se všechny suroviny spojí.
  5. Opatrně vmícháme asi 150 g čokolády.
  6. Těsto rovnoměrně rozdělíme do připravených košíčků a navrch rovnoměrně nasypeme zbylých 25 g nakrájené čokolády.
  7. Posypeme cca 1/2 ČL krupicovým cukrem.
  8. Pečeme v předehřáté troubě 20 až 25 minut, nebo dokud špejle zapíchnutá doprostřed muffinu není po vytažení suchá.
  9. Před podáváním necháme lehce vychladnout. Podáváme teplé nebo při pokojové teplotě.

Tags

banán,
čokoláda,
kakao
https://www.chute-sveta.cz/2015/03/31/cokoladovo-bananove-muffiny/

Kategorie: snídaně, všechny recepty Klíčová slova:banán, čokoláda, kakao

Reader Interactions

Comments

  1. kackackacka says

    3. dubna 2015 at 14:02

    Vyzkoušela jsem i s radou na pečení, aby byly nadýchané, a zatím to jsou opravdu mé nejlepší muffiny.. 🙂 Vzhledem podobné těm nadýchaným z obchodů 🙂 Doporučuji..

    Odpovědět
  2. Sonia says

    22. dubna 2015 at 15:02

    Kolik té soli? V surovinách to není… 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      22. dubna 2015 at 15:07

      1/4 ČL, doplněno 🙂

      Odpovědět
      • Sonia says

        22. dubna 2015 at 17:02

        Děkuji! Jdu je hned vyzkoušet! 🙂

        Odpovědět
      • Elis says

        1. listopadu 2015 at 15:51

        mohla bych se zeptat co znamená ČL ? Děkuji za odpověď

        Odpovědět
        • Jarka says

          8. listopadu 2015 at 21:16

          ČL čajová lžička, PL polévková lžíce

          Odpovědět
  3. Sonia says

    22. dubna 2015 at 18:46

    Musím říct – dokonalé! ♥

    Odpovědět
    • Jarka says

      22. dubna 2015 at 21:25

      Moc děkuji! 🙂

      Odpovědět
  4. Markéta says

    25. dubna 2015 at 23:07

    Dobrý den,
    můžu se zeptat jaké jste použila košíčky? Zkoumala jsem totiž ty moje jsou z papírnictví a píšou na nich, že jsou odolné teplotám do 220 °C. Obávám se totiž že nejspíš asi nějak chytnou nebo začnou čoudit?
    Díky 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      26. dubna 2015 at 6:37

      Dobrý den Markéto, úplně normální, bílé obyčejné, není na nich ale do kolika stupňů jsou. Tak zkuste pokus s prázdnými košíčky, dejte je do předehřáté trouby na 250°C na 5-7 minut a uvidíte. Určitě to bude v pohodě. 🙂 Mějte se!

      Odpovědět
  5. Gábina says

    13. května 2015 at 16:39

    Vynikající! Zatím nejlepší muffiny, co jsem pekla. Čepice vyskočily a uvnitř jemné jako vatička. Moc děkuji za recept.

    Odpovědět
    • Jarka says

      14. května 2015 at 16:34

      Moc děkuji, Gábino! 🙂

      Odpovědět
  6. Kaja says

    20. června 2015 at 14:42

    Pekla jsem podle metody na konci receptu a muffiny jsou krásně nadýchané a vysoké. Použila jsem nugátovou čokoládu a hodně zralé banány a chutnají skvěle. Opravdu super recept!

    Odpovědět
    • Jarka says

      20. června 2015 at 21:31

      Moc děkuji, Kajo! 🙂

      Odpovědět
  7. Jitka says

    23. června 2015 at 23:02

    LUXUSNÍ „záležitost“ 🙂 lepší jsem snad nikdy nejedla…ani ty ze Starbucksu nejsou takové 😀 moc děkuji za úžasný a rychlý recept, finta s teplotou trouby je dokonalá 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      24. června 2015 at 12:44

      Moc děkuji Jitko! 🙂 Minulý týden jsem je taky znovu dělala a dala tam jen tak jeden menší banán navíc a byly ještě víc vláčné, taky zkuste 🙂 Mějte se krásně!

      Odpovědět
  8. Vlaďka says

    28. července 2015 at 14:17

    Dobrý den, recept vypadá skvěle, ale co ta jedlá soda, je nutná, nestačil by jen PDP bez fosfátů (vinný kámen), který používám :-)? Moc ráda nahlížím a využívám Vaše recepty 🙂 Děkuji, Vlaďka

    Odpovědět
    • Jarka says

      30. července 2015 at 15:02

      Milá Vlaďko, teoreticky můžete použít je prášek, ale budete ho muset přidat více. Pak jen pozor, aby jeho chuť nebyla moc výrazná. Soda je totiž třikrát silnější než prášek. Za 1 ČL sody budete muset přidat navíc 2 až 3 ČL prášku. Zrovna teď připravuji článek o sodě a prášku, určitě si přečtěte 🙂 Mějte se krásně!

      Odpovědět
  9. Anna says

    5. září 2015 at 8:46

    Pekla jsem vcera a vsichni se po nich mohli utlouct. Dekuji za skvely recept! 🙂

    Odpovědět
  10. Skinny says

    18. září 2015 at 13:13

    Práve som našla tento super recept a chystám sa ho hneď aj vyskúšať 🙂 Ale len pre istotu sa spýtam – koľko ml hrnek používate na odmeranie surovín, klasický 250ml?

    Odpovědět
    • Jarka says

      18. září 2015 at 17:21

      Já používám 240 ml, raději proto všude uvádím i gramáž nebo objem v ml. Ať chutnají! 🙂

      Odpovědět
  11. Denisa says

    18. října 2015 at 9:02

    Milá Jarko, dnes ráno jsem si přivstala a upekla je manželovi a…během 30minut byly fuč 🙂 Muffiny byly opravdu vynikající – nadýchané čepice a uvnitř vláčné a jemné. Zkusila jsem i obměnu – místo čokolády a kakaa jsem do půlky těsta dala jednu velkou nastrouhanou mrkev a před pečením na mufíka hodila půl kostky čokolády a též vynikající.

    Odpovědět
    • Jarka says

      18. října 2015 at 13:07

      Milá Deniso, super, moc děkuji! 🙂 Mějte se krásně!

      Odpovědět
  12. Dita says

    26. října 2015 at 11:35

    Děkuji moc za recept. Jsou super. Lepší jsem nejedla. Nejprve jsme se sice bála, co udělá těch 250 stupňů s papírovými košíčky a plechem, ale úplně v pohodě. Tak nadýchané jsem ještě neměla a že už jsem jich napekla tak 30 druhů. Muffiny totiž miluji kvůli tomu, jak jsou snadné a rychlé, dají se vzít kamkoliv sebou a většinou každému chutnají a jejich obměn je spousta. Ale tyhle jsou rozhodně ty TOP. Moc děkuji za receptík a každému jej doporučuji.

    Odpovědět
    • Jarka says

      10. listopadu 2015 at 13:56

      Moc děkuji, Dito! Přesně proto muffiny také miluji. A receptů bude víc 🙂 Už teď mám v zásobě jeden vánoční. Třeba místo vánočky budete snídat letos třeba je 🙂

      Odpovědět
  13. Eva says

    29. října 2015 at 20:25

    Viděla jsem fotky a už je peču na ráno k snídani. Krásně vyběhly a voní celá kuchyně. Hned bude zítra vstávání trochu příjemnější. Děkuji za recept 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      8. listopadu 2015 at 21:25

      Moc děkuji, Evo!

      Odpovědět
  14. jitka says

    7. listopadu 2015 at 22:15

    Tyto muffiny jsou zatím nejlepší jaké jsem jedla.

    Odpovědět
    • Jarka says

      8. listopadu 2015 at 21:05

      Moc děkuji, Jitko! 🙂

      Odpovědět
  15. Silvia says

    22. listopadu 2015 at 11:38

    Dobry den neodolala jsem receptu. Jako ja jsem malo sikovna na vareni ci peceni. Vysledek byl podle me na 50%. Chut vyborna ale vzhled se nepovedl.nevybehly jak mohly… Musim zlepsit pracovni postup. Mozna moc testa. Nova trouba. Vubec jsem nevedela kolik kosiku… No ale zaprasilo se po nich

    Odpovědět
    • Jarka says

      25. listopadu 2015 at 12:54

      Děkuji, Silvie.
      Možná jste těsto až moc umíchala, nebo otevřela troubu moc brzo, co jste je chtěla zkontrolovat. Jinak recepty na muffiny jsou obvykle na 12 ks, pokud není uvedeno jinak. Mějte se krásně a ať se na druhý pokus povedou podle Vašich představ 🙂

      Odpovědět
  16. Pavla says

    30. listopadu 2015 at 14:00

    Dobrý den,
    chystám se na pečení těchto muffin tenhle týden, doufám, že se povedou a budou chutnat. 🙂 Ale chci se zeptat, do jaké výšky se má košíček před pečením zaplnit těstem. Abych pak neměla muffiny třeba až moc vysoké. Děkuji za odpověď i za Vaše krásné stránky, které jsou mi poslední dobou inspirací na hodně receptů. 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      30. listopadu 2015 at 20:15

      Milá Pavlo, moc moc děkuji!!! Obvykle tak do 2/3 až 3/4. Všechny recepty, které zde najdete, vystačí na 12 ks klasických muffinů. Těsto byste měla tedy rovnoměrně rozdělit. Mějte se krásně! Ať chutnají, jsou opravdu výborné.

      Odpovědět
  17. Šárka says

    6. prosince 2015 at 9:06

    Dobrý den Jarko tip na vysoké muffiny platí i pro ostatní muffiny?děkuji

    Odpovědět
    • Jarka says

      6. prosince 2015 at 14:31

      Ano, Šárko, já to tak dělám se všemi muffiny.

      Odpovědět
  18. Silvia says

    12. prosince 2015 at 19:34

    Mila Jarko, dnes potreti a tedaa nejlepsi. Uz vim ze musim mit formu, neumichat a hlidat cas. Druhe peceni bylo lepsi vzhledove ale moc moc upecene. Dnesni varka je chutove bajecna

    Odpovědět
    • Jarka says

      15. prosince 2015 at 11:42

      Moc děkuji!

      Odpovědět
  19. petra says

    4. ledna 2016 at 19:51

    mila jarko, dnes poprve a uzasne! dekuji moc za tip na „cepici“ ;-), skvele zafungovalo. vyzkousela jsem uz mnoho receptu, ale dnes jsou nejlepsi! i kdyz za chvili uz nebudou….Dekuji!

    Odpovědět
    • Jarka says

      17. února 2016 at 12:49

      Moc děkuji, Petro!

      Odpovědět
  20. Anna says

    5. ledna 2016 at 22:54

    Milá Jarko,

    v první řadě Vás chci moc a moc pochválit za krásný blog, nápadité recepty (i když pro mne osobně mnohdy snad až příliš sladké) a mnoho praktických rad pro začátečníky.

    Ráda bych ale také alespoň v krátkosti reagovala na Vaši úvahu o „ozdravování“ receptů. Určitě souhlasím, že když jednou za čas „zhřešíme“ není to nic až tak fatálního. Co se mi ale nelíbí jsou Vaše výroky o „možná přehnaném ozdravování“ a o tom, že zdravé neznamená vždy kvalitní. Z mého pohledu je zdravé jen to kvalitní (ale ne naopak) a jíst pouze zdravě rozhodně není ani chuťově nedobré, ani nezdravé. (Tedy pokud se z toho nestane porucha příjmu potravy.) Přesvědčte se třeba ochutnáním pár raw dezertů. 🙂

    Odpovědět
    • Jarka says

      17. února 2016 at 12:48

      Moc Vám děkuji, Anno!

      Odpovědět
  21. Eliška says

    4. června 2016 at 19:16

    Nejlepší muffiny co jsem kdy jedla a dokonalé zužitkování ¨ošklivých banánů¨! (y)

    Odpovědět
    • Jarka says

      11. června 2016 at 14:13

      Super Eliško, moc děkuji!

      Odpovědět
  22. Madla says

    15. června 2016 at 22:16

    Jsem se na ně dost těšila a teda na mě strašně, ale tak strašně sladkééé… i ta chuť mi nějak nesedla.. a to sjem dala 70%čokecku:)

    Odpovědět
  23. Bara says

    13. srpna 2016 at 15:50

    Dekuji za vyborny recept, dala jsem jen polovinu cukru (delam to u vsech receptu) a taky jsem dala jen 80 g cokolady, ale na druhou stranu jsem pridala trochu rozinek a mandlovych lupinku, temi jsem potom i posypala muffiky.

    Za mne velmi dobry, vlacny a i trik s troubou vysel dokonale.

    Jsou podle mne vyborne.

    Jste kouzelnice.

    Odpovědět
    • Jarka says

      14. srpna 2016 at 14:49

      Super, moc děkuji, Báro! 🙂

      Odpovědět
  24. Dana says

    21. září 2016 at 7:24

    Ďakujem za výborný recept, sú naozaj úžasné

    Odpovědět
    • Jarka says

      5. října 2016 at 17:52

      Moc děkuji, Dano!

      Odpovědět
  25. Nelča says

    14. ledna 2017 at 10:38

    Dobrý den. Moc se mi líbí vaše recepty, obzvlášť tyhle muffinky. Zkoušela jsem je a byly hrozně moc dobré a nadýchané jako obláček. Doufám, že se mi i ostatní recepty povedou tak dobře a to je mi teprve jedenáct. Přeji hezký den. 😀

    Odpovědět
    • Jarka says

      16. ledna 2017 at 20:34

      Super, moc díky Nelčo! 🙂 Jsi moc šikovná, tak hodně štěstí i s dalšími recepty 🙂

      Odpovědět
  26. Petra says

    29. dubna 2017 at 18:55

    Hledala jsem nějaké dobré muffiny na oslavu narozenin, kde bych upotřebila i přezrálé banány, přidala jsem ještě trošku kávy na zvýraznění chuti a musím říct opravdu VYNIKAJÍCÍ! Doporučuji všem! Recept si ukládám mezi mé oblíbené!

    Odpovědět
  27. Monika says

    24. června 2017 at 14:44

    Paráda recpet, poslední tip na přidání kávy zní taky zajímavě a naprosto se ZTOTOŽŇUJI s názorem na tu dnes až přehnanou „zdravost“ všeho, navíc často dosti diskutabilní zdravost….Už mne trochu prudí recepty s označením „buchta bez mouky, vajec, cukru…“ (a co v té buchtě proboha je??)“ nebo raw dort slibující něco podobného, kde ingrediencemi jsou kokosový olej, ořechy, jakási rostlinná tekutina či výtažek z nějakého čehosi…..Já se radši inspiruji, ano, mám ráda pestrá lehká jídla, ale spíš to nepřeháním s cukrem – z receptů, kde to jde, ho ubírám a jídlo mi neplave v oleji, mám ráda zeleninu, ale také maso, vajíčka i mléko….a taky nechápu, proč bych něla na Vánoce péci jen celozrnné cukroví atd. – opět uberu cukru a jsem spokojená a navíc jídlo rozhodně nemá vzbuzovat výčitky, ale být energií pro naše těla, potěšením chuťových buněk a pohlazením po duši. A pokud je spojené s nějakým příjemným zážitkem nebo společností, tím lépe. Děkujeme za recepty.

    Odpovědět
    • jarka says

      25. června 2017 at 22:15

      Moc děkuji, Moniko. Mluvíte mně z duše 🙂 Mějte se krásně a ještě jednou moc děkuji!

      Odpovědět
  28. Martina says

    20. července 2017 at 14:36

    Musím souhlasit – naprosto vynikající!

    Odpovědět
    • jarka says

      21. července 2017 at 8:40

      Moc děkuji, Martino 🙂

      Odpovědět
  29. Majka says

    29. srpna 2017 at 11:50

    Výborné muffiny, zatím nejlepší, co jsem pekla. Slaďounké, šťavnaté, krásné, jednoduché. Příště zkusím s hořkou čokoládou…Pekla jsem dle doporučení nejdříve na 250, poté na 180 a krásně vyběhly.

    Odpovědět
    • jarka says

      4. září 2017 at 10:33

      Moc děkuji, Majko! 🙂

      Odpovědět
  30. Alžběta says

    18. října 2017 at 21:46

    Tak me zklamaly bohužel. Čekala jsem asi něco jiného. Od pohledu jsem dala cukru jen polovic a stejně není na chuti cítit nic jiného. A to čokoláda byla 70%. Vybehly krásně, to ano, ale vlacne nic moc. Možná malé banány. A to vypadaly nadějně. Kdysi jsem totiž podle nějakého webu utekla banánové muffiny, byly úžasné, ale ka je od te doby nemůžu znovu najít. A tak zkouším a zkouším…ani @ yhle to tedy nejsou.

    Odpovědět
  31. Kamila says

    23. října 2017 at 14:26

    A ja pekla pro deti, takze ozdravila – spaldova mouka, kokosovy olej, jen 100g trtinoveho cukru – stacilo by jeste min…kvalitni vysokoprocentni cokolada. Jsou moc dobre a myslim, ze jsem jim vubec neublizila. Diky za recept.

    Odpovědět
    • jarka says

      23. října 2017 at 20:49

      Moc děkuji, Kamilo! Přesně takto je sama peču poslední dobou a na chuti to opravdu neubere 🙂

      Odpovědět
  32. Míša says

    18. ledna 2018 at 16:35

    Hezký den, mockrát děkuji za recept. Měla jsem několik přezrálých banánů, na které už nebyla chuť, ale vyhodit je byla škoda. Vyzkoušela jsem takto poprvé a jednoduše bomba!! Krásně vyběhly, byly vláčné a výborné. A k mému překvapení byly výborné i druhý den.

    Neměla byste ještě náhodou variantu bez banánů? Nevím jak pak docílit toho, aby byly tak vláčné :-/ Děkuji moc

    Odpovědět
    • jarka says

      23. ledna 2018 at 14:41

      Moc děkuji, Míšo! Zkuste jablečné pyré. 🙂

      Odpovědět
  33. Nikola says

    14. února 2018 at 22:46

    Mám silikónové nádoby. Môžem hmotu vyliať bez toho, aby som sa bála, že sa mi neodlepiia? So silikónovými formami zatiaľ nemám skúsenosti.

    Odpovědět
    • jarka says

      26. února 2018 at 20:59

      Milá Nikolo, já s nimi taky nemám zkušenosti, ale myslím, že právě ten princip je takový, že se vám do nic nic nepřilepí, takže nemusíte vymazávat, ani dávat košíčky.

      Odpovědět
  34. Tereza says

    10. listopadu 2018 at 21:46

    Musím říct, ze jsem vyzkoušela opravdu hodně receptu na muffiny, ale nikdy nebyly tak vlačné, jak z obchodu. Nakonec jsem narazila na tyto a jsou opravdu dokonale.? jiné už delat nebudu, vážně stojí za to, dekuji ☺️

    Odpovědět
    • jarka says

      12. listopadu 2018 at 12:23

      Moc děkuji, Terezo! 🙂

      Odpovědět
  35. Alena says

    11. ledna 2019 at 14:20

    Ja pekla dnes a pridala jsem do testa jeste navic cca 4 lzice bileho jogurtu (lze pouzit i kysane podmasli ), je to jeste vlacnejsi. A trochu nasekanych vlasskych orechu.. Recept jsem vybrala na netu mezi zaplavou jinych a trefila jsem ten vas-super!

    Odpovědět
    • jarka says

      6. února 2019 at 18:07

      Moc děkuji, Aleno. Jsou u nás nejoblíbenější. Poslední dobou dělám „zdravější“ variantu. Cukr nahradím hnědým a snížím na 130-150 g, a hladkou mouku nahradím špaldovou. Taky úžasné 🙂

      Odpovědět
  36. Ajťák CZ says

    15. února 2019 at 16:23

    DEME NA TO

    Odpovědět
  37. Pavlína says

    23. dubna 2019 at 22:02

    Přidávám se k zástupu nadšenců a děkuji za báječný recept! Poprvé se mi nepovedly, protože jsem špatně četla, a místo 190 g mouky dala jen 100 g, nicméně hned ten den jsem se pustila do druhé várky a ta už dopadla na výbornou. Muffiny jsou krásně vláčné, nadýchané… prostě TOP! ::-)

    Odpovědět
    • jarka says

      24. dubna 2019 at 16:55

      Moc děkuji, Pavlíno!

      Odpovědět
      • Jana says

        28. ledna 2020 at 23:09

        Moc dekuji za recept! V zivote se mi nepovedlo upect tak skvele fufiky, jak rika syn ?? A ta poznamka-novy zpusob peceni, to je Bozi!
        Vysoke, mekkoucke, vlacne. Jen se po nich zaprasilo. Jeste jednou dekujeme moc ❤️

        Odpovědět
  38. Míla says

    6. května 2019 at 14:33

    Normálně komentáře nepíší, ale u tohoto receptu musím. Peču hodně, ale takové muffiny nemají chybu. Opravdu výborné, vláčné a nadýchané. Mohu jen doporučit.

    Odpovědět
    • jarka says

      7. května 2019 at 11:46

      Moc děkuji, Mílo! 🙂

      Odpovědět
  39. Petr says

    30. září 2019 at 14:06

    Teda Jarko musím uznat jste třída. Čokoládu moc nemusím ale protože jsem vyzkoušel už banánové muffiny s Nutellou neodolal jsem a musel jsem se pustit i do těchto. Zprvu jsem se bál je ochutnat ale jakmile jsem se zakousl, dostal jsem se do extáze. Muffiny jsou opravdu vláčné a dokonalé. Banánů jsem tam dal 380g tedy o 30g více, ale povedly se. Moc vám děkuji za vaše stránky, stali se jedny z mých oblíbených. Určitě vyzkouším jiné vaše recepty. Děkuji vám.

    Odpovědět
  40. MARTINA says

    20. listopadu 2019 at 16:45

    Krásný den, přeji:) Muffiny se zrovna pečou a těším se na výsledek..jen mě v receptu překvapilo množství mouky udávané v gramech… nemá se jednat o 290g namísto udávaných 190g? Díky za zpětnou vazbu, já tedy dala tu první možnost, kdyžtak příště upravím:)

    Odpovědět

Napsat komentář: Jarka Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Primary Sidebar

Nejnovější příspěvky

  • švestkový cobbler
  • citrónový chlebíček z kysané smetany
  • taquitos s černými fazolemi a sýrem
  • čokoládová bábovka s nutellou
  • nepečené cheesecake řezy s lesním ovocem

Nejnovější komentáře

  • Lucie: kuřecí tikka masala
  • Eva: pizza quattro formaggi
  • Kami: dýňové pyré
  • Anna: božský { nepečený } citrónový cheesecake
  • Ilona: dýňové muffiny s nutellou

Copyright © 2025 · Chutě-Světa.cz ·

✕