Podzim je v plném proudu, a to znamená jediné. Dýni. Dýňové recepty. Věřím, že než dýně zmizí z obchodu, že jste předzásobili dýňovým pyré. Jen připomínám, že pyré se dělá z dýně hokaido, nikoliv z dýně vyřezávání.
A taky koření. Tady na blogu je hodně dýňových receptů, které určitě stojí za pozornost, ale možná vám z nějakého důvodu utekly. Jen se na ně mrkněte:
Dýňové muffiny ze špaldové mouky se skvěle hodí na sobotní snídani.
Dýňové fettuccine alfredo zase na oběd.
Brownies na nedělní odpoledne.
Do odpolední kávy si můžete přidat dýňový sirup a vykouzlit si latté jako z kavárny.
Další dýňové cookies, tentokrát s čokoládou si můžete udělat třeba tady.
Čokoládový dýňový koláč udělejte někomu, kdo si myslí, že dýni nemá rád. Ani nebude vědět, že ji jí.
To platí i o tomto, zase jiném, čokoládovo dýňovém koláči.
Ke snídani si udělejte kynutý dýňový chleba se skořicí.
Nebo třeba dýňové celozrnné lívance.
A zakončit to třeba dýňovými muffiny s nutellou nebo
dýňovou roládou.

Nezapomeňte sledovat Chutě Světa na instagramu a otagovat vaše recepty s #chutesveta! Nebo recept vyfoťte a dejte ho na facebook Chutě světa . Moc vám děkuju za vaši přízeň a podporu!
Napsat komentář